call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska Aluminijska sulfat koristit?

Industrijska Aluminijska sulfat je bijeli ortorompski kristalni prah, ali za dugo vremena, bit će žuta slučaj, onda ako je još žuta može koristiti? Sljedeći je odgovor na njega.

Prvo, razlozi za žute

Željezni željeza izložen zraku i njegova vodena otopina su više vjerojatno da će požutjeti. To je zbog izloženosti zelene Ukošenje stipsa u zraku, Željezni sulfat željeza za u reduktivnih, sa zrakom kontakt sa zrakom lako kisik ili druge oksidirajuće tvari oksidira u željezov sulfat. Svoje molekularne formule, od izvorne bivalentni željeza Ako promijenite trovalentno željezo. Boja također promijeniti iz izvornika plavo / zeleno žuti ili smeđi. Naročito u vlažnim i vlažna, oksidaciji će ubrzati, vjerojatnije proizvesti yellowing fenomen. S porastom stupnja oksidacije, polako formirajući blok, kao kamen kao kamen.

Na oksidirani industrijske Aluminij sulfat koristi za navodnjavanje biljka ne proizvodi štetne učinke, ali njezin utjecaj je daleko manje nego prije propadanja. Jer biljka apsorbira željeznih iona, a u ovom trenutku većina željeznih iona oksidira u trovalentno željezo iona, nije lako apsorbiraju biljke. Ali ako se koristi kanalizacije liječenje obezbojenjeotopine ili koagulacija svrhe, onda željezov i željezov željeza njegov koagulacijski učinak nije puno razlika, obezbojenjeotopine efekt željezov željeza nema vraćanja.

Drugo, kako bi se spriječilo žuti metoda

Poboljšati ambalaža plombe, smanjiti svoj kontakt sa zrakom i stavite na suhom mjestu. Tekući proizvod se preporučuje uz trenutnu uporabu, ili u otopini u nokte, željezo, željezo u prahu. Također stavite alkalne tvari s ALKALNA gnojiva, kemijskih oksidansi i industrijski Aluminij sulfat smješteni zajedno ili koagulacija priprema, slaba je kiselina, će reagirati s alkalnom kemikalije dovode do gubitka učinak.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd