call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpadak vode Treatmentthree metode

Raznolikošću ljudskog života, u zemlji kanalizacija je također sve više i više, onda moramo nositi s kanalizacije, kako se nositi sa kanalizacija?

Prvo, kanalizacija je podijeljen u domaćem kanalizacije i industrijskih otpadnih voda, tretman metode općenito podijeliti u fizičke metode kemijske metode i biološke metode u tri metode za kratak uvod.

Metoda 1: Fizičke metode

1. fizičko taloženje metoda je općenito korištenje precipitants apsorbirati zagađivače u kanalizaciju, gdje važnija precipitants, liječenje različitih zagađivača, odaberite odgovarajući precipitant i metoda općenito ne proizvodi sekundarnog zagađenja.

2. adsorpcija metoda je korištenje adsorbensa da kontaminira zagađivala u otpadnim postići tretman otpadnih voda, kao što su jedan od najčešćih adsorbens: aktivni ugljen, ali je adsorbens je uglavnom jednokratno potrošne robe, cijena može biti viša.

3. vađenje metoda, metoda uglavnom koriste u određenim usisavanje agenta, zagađivači vode izvađen.

4. membranske filtracije, općenito koristeći specifičan semipermeabilnu membranu, samo vodom ili samo zagađivača kroz membranu, kako bi se postigla odvajanje zagađivača.

Metoda 2: Kemijskih metoda

1. neutralizacija metoda, ovo je korištenje kemijske kiseline i baze neutralizaciju reakcije, polutanata su uglavnom kiseline ili lužine, zatim s kemijskih tvari biti neutralizirana proizvesti nezagađujuće kemijske soli.

2. kemijsko taloženje metoda, upotreba polutanata i kemijskih reakcija može dogoditi, pakiranja materijala može se otopiti u vodi, a zatim koristite fizičko taloženje ili filtracijom i druge metode kako bi se postigla učinak razdvajanja

3. elektroliza, metoda se obično koristi za bave metalne soli, kroz točku taloženje metalnih iona postići kanalizacije metoda liječenja.

Metoda 3: biologija

1. općenito se koristi razgradnje organske tvari u neorganske i konačno postizanje metoda liječenja zagađenja. Metoda općenito treba koristiti bakterija, bakterije se dijele na aerobne bakterije i anaerobne bakterije, pa moraju koristiti karakteristike mikroorganizama za stvaranje odgovarajući prostor za život.

Za kanalizacija, uglavnom nekoliko metoda zajedno postići brz i učinkovit tretman rezultate.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd