call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpadak vode četiri operativne metode liječenja uveo

Otpadnih voda je upotreba fizičke, kemijske i biološke metode obrade otpadnih, tako da otpada voda pročišćavanje, smanjiti zagađenje, pa čak i trošiti voda recikliranje, ponovno korištenje, izraditi pun korištenje vodenih resursa. Proces odvajanja ili ugrozavanja zagađivala u otpadnim vodama u bezopasne tvari.

Fizička obrada

(Uključujući film ulja i ulje perle) otpadnih voda metoda liječenja koje može podijeliti gravitacija odvajanje, centrifugalni odvajanje metoda i zaslon rezanje metode. Načelo izmjenjivača topline je također na temelju metode fizičke obrade.

Kemijski tretman

Kroz kemijsku reakciju i prijenos mase odvojiti, uklanjanje otopljenih voda, koloidni stanje tvari ili pretvoriti u bezopasne tvari od otpadnih voda. U metodi kemijske obrade, procesorska jedinica na temelju kemijske reakcije agenta za doziranje je: koagulacija, neutralizacija, redoks, itd.; i masa prijenosa temeljen obrada jedinica je: vađenje, skidanje, skidanje, Adsorpcija, demineralizacija i electrodialysis i obrnute osmoze. Potonje dvije procesorskih jedinica se kolektivno nazivaju membranu separacijske tehnike. Koji koriste masovni prelazak procesorska jedinica ima i kemijski učinak, ali također pridružene fizičke uloge, to može također biti odvojen od kemijski tretman metoda, kao drugu vrstu liječenja, poznat kao fizikalna Kemija.

3. biološki tretman

Putem metabolizma mikroorganizama, tako da otpadne bilo rješenje, koloidna i mikro suspendiran stanje organskih zagađivala u stabilnu, bezopasan materijal otpad pročišćavanje vode. Prema ulozi mikrobni razlika, [1] biološki tretman može podijeliti aerobne biološke obrade i anaerobne biološke obrade od dvije vrste. Biološki tretman otpadnih voda je naširoko koristi u aerobne biološke obrade, prema tradicionalnom, aerobni biološki tretman metoda je podijeljena u dvije vrste mulja i biofilm. Proces aktiviranog mulja sama je procesorska jedinica, ima različite operativne metode. Biofilm oprema za obradu je biološki filter, biološki gramofon, biološke oksidacije kontakata tenk i nedavno razvio biofluidized krevet. Biološke oksidacije ribnjak zakon, također poznat kao prirodni biološki tretman. Anaerobni biološki tretman, također poznat kao biološki učašenje postupak, uglavnom se koristi da se bave visoke koncentracije organskih otpadnih voda i mulja. Obrada opreme koja se koristi je uglavnom probava tenk.

4. biološka oksidacija kontakt metoda

Biološke oksidacije kontakata proces se koristi za liječenje otpadne vode, to jest, sa procesom biološke oksidacije kontakata u biološke reakcije spremnika ispunjena s punilom, je bila prožeta su ispunili kisikom sve punila i siguran protok kroz na punila. U punila prekriven biofilm, kanalizacija i biofilm širok kontakt u biofilm na ulogu mikrobni metabolizam, kanalizacija u organskim zagađivalima Uklanjaju, otpadnih voda pročišćena. Konačno, pročišćene otpadne vode je otpušten u sustav liječenja biološke oksidacije kontakata i pomiješana s domaćim kanalizacije tretman, Dezinfekcija klorom nakon otpusta. Biološke oksidacije kontakata metoda je biofilm proces između mulja metoda i biofiltar. Karakterizira ga punjenje u bazenu, punjenje otpadne s kisikom na dnu bazena i teku otpadne vode u bazenu država, kako bi se osigurala kanalizacija i uranjanja u kanalizaciju u potpunom dodiru s punila kako bi se izbjeglo postojanje biološkog Al kontakt oksidacije tenk i punila obratite Neravno nedostataka, ovaj aeracije uređaj koji se zove eksplozija aeracije.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd