call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Obrada vode otpadak obično koriste ljekarne

Obrada vode otpadak obično koriste ljekarne:

⑴ flokulansa: ponekad naziva koagulanta, može poslužiti kao sredstvo za jačanje čvrsto-tekuće razdvajanja, za osnovne naseljavanje tenk, otpadak obrade vode u drugi naseljavanje spremnik, spremnik za plutanje i tri razine liječenja ili duboko procesa obrade.

⑵ koagulanta: pomoćni flokulant igraju ulogu u jačanju koagulacijski učinak.

⑶ uređaj agenta: također poznat kao dehidrirao agent za liječenje viška mulja prije dehidracije, sorte uključuju gore Navedeni dio flokulant i koagulanta.

⑷ demulsifier: ponekad naziva desorpcija agenta, uglavnom se koristi za emulgirati uljem koje sadrže masnu otpadne vode prije liječenja što uključuje iznad dijela Koagulant i flokulant.

⑸ pjene: uglavnom se koristi za uklanjanje za aeraciju ili miješanje proces u nastanku velikog broja pjene.

⑹ pH podešavanje agenta: za kisele otpadne vode i otpadne vode alkalne pH prilagođen za neutralni.

(7) oksidativna smanjenje agent: se koristi za tretman industrijskih otpadnih voda koje sadrže oksidirajuće tvari ili smanjenje tvari.

⑻ dezinficijens: koristi se u liječenju vodom otpadak nakon pražnjenja ili ponovnu upotrebu prije dezinfekcije.

Ocjenjivanja otpadak obrade vode

Prema stupnju obrade, otpadak obradu vode (uglavnom urbanih otpadnih voda i industrijskih otpadnih voda) mogu se podijeliti u tri razine.

Zadatak primarni tretman je uklanjanje čvrstih nečistoća u obustavljenog stanja iz otpadnih voda. U tom cilju, korištenje fizičku obradu. Nakon primarnog tretmana, uklanjanje suspendiranih krutih tijela iznosi 70% ~ 80%, dok je uklanjanje stopa biokemijske potrošnje kisika (BPK) je samo oko 25% ~ 40%, stupanj Pročišćavanja otpadnih voda nije visoka.

Zadatak sekundarni tretman je znatno ukloniti organskih zagađivača iz otpadnih voda. Uzeti BOD kao primjer. Nakon sekundarnog tretmana, BPK u otpadnim vodama

Uklanjanje od 80% do 90%, kao što su urbana kanalizacija BPK sadržaja vode može biti manje od 30 mg / l. otpadak vode liječenje najviše različitih procesorskih jedinica za aerobne biološke obrade može zadovoljiti ovaj uvjet.

Zadatak tercijarni tretman je za dodatno uklanjanje onečišćenja koje nisu uklonjene od strane sekundarni tretman, uključujući organske tvari, fosfor, dušik i topljivih neorganske koje mikroorganizmi su degradirane.

Razina 3 obrada je sinonim za napredne obrade, ali dvoje se nije baš isto. Tri faze tretman je dvije faze tretman kako bi se uklonili određenih onečišćujućih tvari iz otpadne vode, kao što su fosfor, dušik, itd., i dodati jednu ili više procesorskih jedinica; napredni tretman često zasniva se na otpadne vode oporavak, otpadak vode liječenje kompleksa u svrhu nakon sekundarne obrade dodatnu procesorsku jedinicu ili sustav. Treća razina obrade skupe, upravljanje je složeniji, ali možete izraditi pun iskoristiti od vodnih resursa. Nekoliko zemalja su izgradili neke kanalizacije za pročišćavanje.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd