call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Korištenje industrijskog Aluminij sulfat kao Vatrostalne Castable

Koristi od industrijskih aluminijskih sulfat kao vatrostalne castable

Industrijska Aluminijska sulfat koristi kao protupožarni castable vatrostalne agregata i prah, uglavnom glina klinkera, boksita klinkera i druge visoke glinice materijala, kako bi se dobila snaga sobne temperature, moraju biti dodane koagulanta. Evo za sve objasniti u detalje.

U vatrostalne castable, ponekad pomiješan s glinice ≥ 29% meke gline u prahu, svrha je poboljšati Toplinska svojstva, iznos od 5% do 10% u isto vrijeme, isto tako pomiješana s ekspanzije agent i drugih materijala za kompenzaciju castable visoke Temperatura stezanja. Ali u svakom slučaju, korištenje od industrijskih aluminijskih sulfat kao vatrostalne castable će postati popularni i prihvaćeni.

To ne samo mogu kemijski reagensi, ali isto tako može obaviti vatrostalne castables. Vatrostalne castable je upotreba industrijski Aluminij sulfat rješenje kao veziva i vatrostalne agregat i prah od pripreme. U usporedbi s refraktornim castables fosfat, predstava je malo lošije, ali cijena je niska, još ima vitalnosti.

Koristi se kao vatrostalne castable je plin tvrdog materijala, kondenzacije očvršćenja mehanizam i visoke temperature, fizičke i kemijske promjene su složeni. To je poznati industrijski Aluminij sulfat je prisutan u vodenim otopinama u obliku sulfata, aluminijski hidroksid i Aluminij hidroksid. Iako su aluminijske i ostale tvari postoje, sobnoj temperaturi stvrdnjavanja je također vrlo sporo. Kada osim aluminatnih cementa, sulfat iona i cementa hidrirani kalcijevih iona u obliku više kalcijev sulfat, ali također formiranje željezo sulfata i tako dalje. Ove tvari dodatno reagirali za proizvodnju nove tvari, kao što su kalcij sulphoaluminate i željezov sulphoaluminate. Kao novi Kristal je stupčasti ili igličastih, i križ-rast i razvoj, na sobnoj temperaturi da se snage castables.

Korištenje od industrijskih aluminijskih sulfat za korištenje vatrostalne castables je prvi unosimo ovdje, nadam se da gore Navedeni sadržaj može vam pomoći.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
© Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd