call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Uloga industrijske Aluminij sulfat u otkrićem i načinom pripreme

Uloga industrijske Aluminij sulfat u otkrićem i načinom pripreme

Dimenzioniranje obično koristi industrijski Aluminij sulfat (također poznat kao stipsa ili boksit) kao i precipitant, glavni kemijski sastav 14 ~ 18 kristalne vode sa industrijskih aluminijskih sulfat, sadržaj Al2O3 od 14 do 15%. Industrijska Aluminijska sulfat je lako se otapaju, otopina je kisela, korozivne. Boksit sadrži nečistoće ne treba previše, posebno Željezne soli ne može biti previsoka, inače ćeš Smola guma, kemijski efekt boja utječe na boju papira.

Kvaliteta boksita je: količina glinice je 15,7%, sadržaj Željeznog oksida je manji od 0,7%, sadržaj vode netopljive je manje od 0,3%, bez slobodne sumporne kiseline.

Boksita u radu izradu veliku ulogu, prije svega potrebu za dimenzioniranje, iako je također zadovoljan drugim zahtjevima rada. Boksit otopina je kisela, dodati više boksit će izravno utjecati na Internet promjene pH u gnojovku. Iako u radu sada Neutralna ili ALKALNA promjenu industrijske Aluminij sulfat ali uloga boksita u radu se ne može ignorirati.

Rezultati pokazuju da δ potencijal se može kontrolirati podešavanjem pH vrijednosti na internetu, koji može učinkovito poboljšati filtracije vode i retencija Internet gnojnica i učinkovito možete kontrolirati smole barijera sa talk. Odgovarajuće povećanje u iznosu od boksita smanjiti pH vrijednost kaše, ali također može učinkovito smanjiti adheziju pulpe i smanjili pritisak uzrokovan pritiskom na papiru. Obično se izražava kao stisak papir vune za dugo vremena, može biti potrebno povećati količine boksita. Ali količine boksita za kontrolu ispravno, ako ne samo iznos od previše, uzrokuje otpad, ali također učiniti papir hrskav. I dovesti do korozije od papira strojnih dijelova i net, deka gubitak. Stoga, količinu boksita uglavnom kontrolira kontrolira pH između 4,7 i 5,5.

Metodu rastvaranja boksit je vruće-otapanje i hladno rastopi. Bivši zagrijava grijanje ubrzati otapanje glinice; potonji je ciklus glinice u vodenoj otopini za ubrzavanje difuzije i otapanja. U usporedbi s metodom taljivih, rješenje ima prednosti ušteda pare i poboljšanje okoliša predstaviti izum i to je bolje rastopi metoda.

(1) hladna metoda

Hladno topljenje opreme uglavnom raspustio tenk, kruži pumpe i srednji tenk. Otapanja tenk dnu konus, visoko s filtar ploča, gornji dio spremnika u nakladi u cijev. Otopljeni rješenje kroz filtar ploča u sredini spremnika, i onda poslao natrag u spremnik za oporavak cirkulacijska pumpa. Raspad je metoda operacije: prvo otopljenih spremnika dodavanjem određenu količinu vode, industrijske Aluminij sulfat otvoren pet pumpi, a potom u proces zahtijeva određenu količinu boksita (industrijski Aluminij sulfat), nakon određenog vremenskog razdoblja vrijeme, provjerite da li je otopljeni, kako bi se otopila odrediti koncentraciju, i ponovo Prilagodi potrebama procesa i konačno zaustaviti ciklus, tekućina je poslao za pohranu bazen.

(2) vruće rastopiti metoda

Je Toplinska raspad tradicionalnih metoda otapanja, uglavnom odnosi se na male biljke, općenito ne trebaju cirkulacije pumpe, radni postupak je: prvi boksita u spremnik, dodajte odgovarajući vode (o količini boksita 18 ~ 20 puta), a zatim direktno preko para Kipuće (po mogućnosti uz miješanje). Nakon 20 do 30 minuta, dok se rješenje bilo potpuno transparentno zaustaviti paru, neka ostane još pri čistoj, ohlađeno na 35 ℃ ili na taj način, a zatim filtrira u spremniku.

Koncentracija otopine glinice je oko 2 do 3' biti, i specifična gravitacija je 1.02 do 1.03, što je približno 6-8 g/l al2o3.

Količine boksita ovisi o količini Smola, kao i za proizvodnju vode. Općenito za iznosu od Smola 2 do 3 puta. Kao što su proizvodnja tvrdoću vode, industrijske Aluminij sulfat ne samo da povećavaju količinu boksita i najbolje koristiti kiseline boksita. Dakle, stvarne proizvodnje, količinu boksita ponekad dosegla iznos od Smola 4 do 5 puta.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd