call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Boje i Lakovi primijeniti na površinu zida za zaštitu i ukrašavanje

U tradicionalne kineske koncept boja je boja, takozvani boja premaz nanosi na površinu zida kako bi se postigla zaštita i dekorativnost. Čak i obični kućni ukras boja boja je potrebno, puno razumijevanje boja boja je potrebno, koje boje boje kako? Učiti zajedno!

Pred boja spominje se Naime naslikao na površinu objekta od zaštitu i dekoraciju uloga, u čemu je onda boja boja? U stvari, na kraju boja i boja je ovo, ali zato korištenje različitih sirovina, tako Postoje razlike na naslov.

Boja uloga boje

1. zaštita: boja boja ima određenu ulogu u zaštiti izolacije u mnogim uglovima od grada mogu vidjeti njihove sjene, u uređenje doma u toj ulozi je također mnogo.

2. dekoracija: boja boje boje, ali postoje mnoge vrste četkom na zidu, ali daju nam različite vizualne efekte, igraju ukrasne učinak je očigledan.

3. posebna uloga: boja boja ima posebnu ulogu, naš namještaj ćete često vidjeti boje sa boja sprej, koji uvelike može poboljšati vrijednost proizvoda namještaja, život će se povećati.

Boje opasnosti boje

Spominje toliko boja ulogu boje, ali je također puno potencijalnu opasnost, onda što je?

1. kemijske opasnosti: boja najveće zlo je raspodjela toksičnih tvari, u današnjem ukras je najveće štete nego Formaldehid i slikati puno formaldehida u boje, koja je također ostavila nam skrivene opasnosti.

2. potencijalne opasnosti: ukras je dugoročni problem, potencijalnu opasnost od boje premaza je relativno velika, posebno u vrućim ljetnim, slikati miris miris boje, ali potajno zdravlje ubojice.

Sažetak: Sada slikarstvo namještaj i dom zid boje su oslikani bojom, znanstveni napredak, boja boja postupno nastoje zeleni i konačno predložio da koristimo zelene boje.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
© Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd