call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Analiza tržišta industrijskim Aluminij sulfat industrije

Analiza tržišta industrijskim Aluminij sulfat industrije

Kina je industrijski aluminijske sulfat tržište u odgovarajuće neuravnoteženost između opskrbe i potražnje, je bio održavati prenapajati, tržište situacija nije optimistična. Analiza razloga koje je uglavnom sljedeće:

1, Kina je industrijski Aluminij sulfat industrija je još uvijek nije dovoljno zrela. Da li je tehnologija proizvodnje, razinu opreme ili razmjera proizvodnje, kvaliteta proizvoda, u odnosu na napredni stranih preduzeća još uvijek imam veliku prazninu. Zajedno s puno poduzeća u projektiranju i nije zamišljen kako bi slučaj slijepi ulaganja, lako uzrokovati ukupnu razinu industrijske Aluminij sulfata proizvoda smanjen.

2, jedan proizvod, novi proizvod razvoj sposobnosti je slabo, na tržištu je bio u stanju Prekomjerne zasićenja. Sada Kina je industrijski Aluminij sulfat proizvodnje poduzeća, samo mali broj poduzeća mogu proizvesti neke serije proizvoda i specijalni proizvodi, većina tvrtki još uvijek može proizvoditi samo pojedinačni proizvodi industrijski Aluminij sulfat. I većina domaćih proizvoda, sadržaj aktivne glinice je niska, proizvodnja vrhunske proizvode premalo poduzeća, zajedno s utjecajem resursa, stvarajući nečistoća previše, njegove različite strukture je težak za potrebe domaćih i strana tržišta, osobito aluminatnog proizvoda, komedija i proizvode.

3, produkcija je mali, jadni ekonomske efikasnosti. U Kini više od 190 poduzeća u proizvodnji od industrijskih aluminijskih sulfat, s jedne strane možete vidjeti mnogi Proizvođači sirovina samodovoljnosti, iskustvo upravljanja je bogata, stabilnost tržišta i dobra učinkovitost; s druge strane, postoji više proizvođača zbog slabih tržišnih uvjeta na slijepi proizvodnje i prodaje, što je rezultiralo u Neravno tržišne konkurentnosti.

U posljednjih nekoliko godina, na tržištu od industrijskih aluminijskih sulfat, jer rast proizvodnje je prebrzo, aplikacija razvoj lag, rezultiralo ukupnom tržištu dok neuravnoteženost ponude i potražnje. Da biste poboljšali ovu situaciju, postojeće proizvodnje poduzeća izvršavati industrijske reformu, razvoj trebali fokusirati na inovacije, prema stvarnim tržišnim uvjetima za proizvodnju, može ne slijepo proširiti tržište teret, dok je drugi mala poduzeća treba nastaviti slijepo staviti u proizvodnju.

Analiza od kineskog industrijskog Aluminij sulfat industrije na tržištu u posljednjih nekoliko godina, fenomen prenapajati ostaje pritisak tržišta, žele unaprijediti ovu situaciju, moramo izvršavati industrijske reforme.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd