call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Tekući Aluminij sulfat Aluminij hidroksid proizvodnja metoda

Tekući Aluminij sulfat Aluminij hidroksid proizvodnja metoda:

Aluminij hidroksid i Sulfatna kiselina reagirali pod grijanje dobiti tekući Aluminij sulfat. Metoda proizvodni proces je jednostavan, ne treba visoka temperatura i pritisak i drugim otežanim uvjetima i naselje, željeza i drugih procesa, relativna energetske potrošnje je niska i proizvodnju čiste, tekući Aluminij sulfat kvalitete odlične performanse. Nedostatak je visoka cijena i skupo.

Unatoč tome, tekući Aluminij sulfat, Aluminij hidroksid u tekući Aluminij sulfat, u produkciji je najviše čistih i je korišten u nekim Industrijama.

Rezultati i Rhithers. Rhithers. Verticals.ithers. vertikalni correlations.ithers. Verticals.ither correlations.omenges Rh - veća koncentracija sumporne kiseline, intenzivniji reakciju. Međutim, koncentracija sumporne kiseline je prevelika, reakcija materijal Gustoća, stupanj disperzije je niska, Difuzija stopa je mali, tekući Aluminij sulfat Aluminij sulfat priključen na površinu čestica praha, kako bi se spriječilo dalje tijeku reakcije. Samo formiranje Aluminij sulfat se brzo proširio u rješenje, tako da prah izložen na površinu nove reakcije, reakcija može biti stabilna, tekući Aluminij sulfat boksita više aluminija ispiranja. Dakle, reakcije sustav treba imati dovoljno vode za izdvajanje generirani Aluminij sulfat, a najbolji način je razrijediti sumporne kiseline u odgovarajuću koncentraciju upoznati reakciju treba.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd