call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Uvođenje otpadak vode metode liječenja u koncentrator

Uvođenje otpadak vode metode liječenja u koncentrator

Mineralna obrade otpadne vode uključuje oplemenjivanje mineralnih sirovina drenaža, pljeva ribnjak Preljeva i moja drenaža. Drenaža drenaža proces općenito transportira sa pljeva gnojnica pljeva bazen, u daljnjem tekstu pljeva vode; Stoga beneficiation otpadak obrade vode je također poznat kao pljeva pročišćavanje vode.

Sastav drenaža na koncentrator se odnosi na sastav, ocjenu i odabir metoda rude. Proizvodnja drenaža može prelaziti nacionalne industrijske standarde emisije "tri otpada" projekta su: pH, suspendirane krute tvari, cijanida, fluorida, sulfid, otpadak pročišćavanje voda kemijske kisik potrošnje i ioni teških metala.

Prema otpadne vode sadržane u otpadnim vodama temelji na koncentrator, to može biti podijeljen na tri vrste: otpadne vode koje sadrže suspendiranih tvari, otpadne vode koje sadrže cijanid i organske otpadne vode koje sadrže organske kemikalije. Međutim, za koncentrator, bez obzira na teške, magnetski, plutanje postrojenja otpadnih voda sadrži veliki broj suspendirane krute tvari i drugih zagađivača s načini sortiranja, rude Sorti, kao što su plutanje biljka drenaža koja sadrži organske mineralne Obrada, olovo, cink, Volfram, molibden, zlato biljka sadrži cijanid i drugih tvari.

Prvo, karakteristike mineralne obrada otpadnih voda i svojih opasnosti

Glavni štetnih tvari u otpadnim vodama su ioni teških metala, mineralna plutanje sa raznih organskih i anorganskih plutanje agenata, uključujući visoko otrovni cijanid, cyanochrome i tako dalje. Otpadne vode također sadrži različite netopljive čestice grube i fine čestice raspršene nečistoća. Rude otpadnih voda često sadrži i natrij, Magnezij, kalcij i druge sulfata, klorida ili hidroksid. Otpadak obrade vode kiseline u beneficiation otpadnih voda je uglavnom sastavljen od sumpora koji sadrži minerale koji se miješaju s vodom po zraku oksidacije.

Onečišćujućih tvari u otpadnim vodama Uglavnom su suspendirane tvari, kiseline i lužine, teške metale i arsen, fluor, mineralna obradu kemikalija, kisikom kemijskih tvari i druge onečišćujuće tvari kao što su ulje, fenol, amonijak, fosfin i tako dalje. Teške metale kao što su Bakar, olovo, cink, krom, živa i arsen iona i njihovi spojevi su poznati. Glavne opasnosti drugi zagađivači su kako slijedi:

(1) suspendiranih tvari: suspendirane krute tvari u vodi mogu pojaviti kao što su blokiranje riba, utječe na fotosintezu algi miješati s vodom biološke životne uvjete, ako je koncentracija suspendirane krute tvari previsoko, to može također napraviti rijeke sedimentacija , sa svojim navodnjavanja će učiniti tla The ako se voda koristi kao živa voda, suspendirani materijal je tvar koja čini da ljudi osjećaju nelagodno, a nosač bakterija i virusa, koji može biti štetan za ljudsko tijelo. Čak i kada prisutni suspendirane tvari su heavy metal spojeva, da su pustili u vodu pod određenim uvjetima (pad pH, Ionska jakost, otpadak Pročišćavanju organskih koncentraciji promjena, itd.).

(2) xanthate: to jest, xanthate, blijedo žutog praha, iritantan miris, lako razbiti, mirisni ventil 0.005mg / L. škampi i ostali Škampi u vodi koja je kontaminirana sa xanthate. U xanthate je topiv u vodi i nestabilan u vodi, naročito u kiselim uvjetima. Raspadanju tvar CS može biti sumpor polutanata. Dakle, maksimalno dozvoljenih koncentracija butil xanthate u podzemne vode je 0.005mg/L, dok je koncentracija natrija butyric kiselina u bivšem sovjetskom savezu 0,001 mg/L.

(3) crni lijek: dihidroksi disulfid fosfat kao glavne komponente, uključujući nečistoće, uključujući mravlja kiselina, fosforna kiselina, sumpor krezola i sumporovodika. Rezultati tamno smeđe masnu tekućinu, lagano topiv u vodi, uz miris sumporovodika. Također je izvor zagađuje fenol, fosfora i drugih onečišćenja.

(4) tko radi sljudima: to jest 2 # plutanje ulja, tretman voda otpadak glavna komponenta terpenski alkohola. Žuto smeđe masnu prozirna tekućina, netopljiv u vodi, je otrovan mineral obrada agenata, ali s Smola okusa, koji može uzrokovati promjene u vodu percepcije izvedbe. Jer ulje bora je pjenušavim agent, to je lako proizvesti neugodan pjene.

(5) cijanid: visoko toksične tvari, njegova u ljudsko tijelo, pod djelovanjem želučane kiseline je hidrolizirani u peteljke i bio Apsorbiran od strane želuca, a zatim u krv. Hydrocyanic kiselina u krvi možete vezati Ione željeza citokrom oksidaza proizvesti oksidirani visoke Željezne ćelije chromase acidase, a time gubi sposobnost da prenosi kisik, uzrokuje hipoksiju tkiva da uzrokuje trovanje. Ipak, cijanid može biti maknuti mimo self-purification u vodi, tako da ako ovo svojstvo možete koristiti produžiti vrijeme boravka beneficiation otpadne vode u akumulaciji pljeva, iscjedak standard može se postići.

(6) sulfid: Pod normalnim okolnostima, S, HS u vodi će utjecati na zdravlje voda, u kiselim uvjetima za stvaranje sumporovodika. Kada sadržaj vode sumporovodika više od 0,5 mg/l, ribe imaju toksične efekte, i možete biti svjesni miris svojih emisija; Otpadak obrade vode atmosferski sumporovodika mirisni ventil l0mg / m. Osim toga, niska koncentracija CS, prolazan u vodi, kroz disanje i kožu u ljudsko tijelo, dugotrajno izlaganje može uzrokovati trovanje, dovodi do neuroloških bolesti Charcote (CO2) ugljični disulfid histerije.

Drugo, opća načela liječenja vodom otpadak biljaka koncentrator:

(1) treba izraditi pun iskoristiti od pljeva za pojašnjenje i prirodno pročišćavanje.

(2) ako prirodnih oborina ne zadovoljava zahtjeve emisije, treba koristiti za dodavanje flokulant, kemijske ili druge načine.

(3) ako želite koristiti kemijske obrade, to je prikladno koristiti farmaceutskoj agenta. Ako ne nose, prema zagađenje situacija, korištenje nekoliko lijekova, tretman voda otpadak ali tip farmaceutskih ne treba previše.

(4) korištenje kemikalija treba biti netoksični, niske toksičnosti, visoka učinkovitost ili svjetlosno zagađenje, niske cijene i lako nabaviti farmaceutski. Koncentrator najčešće koristi agent za obradu vode otpadak je vapno.

(5) treba analizirati i studirao kompoziciju otpadne vode, koristiti različite prirode, tako da tretman otpada, sveobuhvatnog upravljanja otpadom.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd