call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Uvod i proces Hotel Ugostiteljski otpadnih

Uvod i proces Hotel Ugostiteljski otpadnih

Sljedeće su isti kao i u "

Postoji nekoliko načina za Definiranje definicija hrane i pića otpada: jedna se odnosi na industriji hrane i pića i blagovaonici i proizvodnja otpada ostataka i otpada, postoji izreka da restorani i otpadnih voda hoteli ostala hrana industrija emisija oil.潲 vode, uključujući rižu voda, juha od riže, ostatke, riblja kost, kosti talog, dinja i tako dalje. Prema statistici, samo više od 100 velikih i srednjih grad ugostiteljstva, svakodnevno količinu otpadnih voda je blizu 300 milijuna t, ako ne bavi će uzrokovati velika zagađenja.

Prvo, karakteristike hrane otpada

Glavne komponente hrane i pića otpada su preostale hrane i vode, škrob, vlakno hrane, životinjske masti i druge organske tvari kao glavna komponenta, sa visokim sadržajem prehrambenih, visok sadržaj vode, visoke razine otpadnih masti i soli, kvarljive fermentiranih mirisa The ako Sakupljate ga zajedno s odvoz, transport i odlaganje, će ozbiljno utjecati na grad okoliša i stambeno život, također će utjecati na konačno zbrinjavanje otpada domaći učinak. Osim toga, hrana otpad sadrži dosta organske tvari, njegova prehrana je Opsežan i bogat, sve dok odgovarajuće liječenje tehnologiju, možete napraviti hrane i pića otpada biti potpuno korištenje "resursa".

Drugo, tretman otpadnih voda hrane

Postoje dva načina da se bave hranu otpada:

① Korištenje kemijskih reakcija, dodavanjem kemijskih tvari u otpadnoj vodi u razlaganju organske veze, otpadnih voda i zakopali tretman. Prednost ove metode je jednostavno, efikasno, nedostatak je veliki broj korisni otpad otpad materijala otpada, i to je vjerojatno da će izazvati sekundarnog zagađenja.

② hranu otpada

Vode kroz niz procesa obrade u organsko gnojivo za poljoprivrednu proizvodnju. Ova metoda je u skladu s bezopasan, smanjene, resurse orijentirana pristup, nedostatke povisok obrada troškova otpadnih voda proizvodnje ciklus, ekonomska učinkovitost nije očita. U ovom trenutku, druga metoda se koristi za liječenje od hrane i pića otpadne vode. Nakon zbirke hrane otpadne vode proći kroz prva odvajanja čvrsto-tekuće. Za tekući dio prvo razdvajanje ulja i vode, odvajanje otpadnih ulja recikliranje vode i onda follow-up tretman. Kao organski sadržaj od hrane i pića otpadne vode je visoka, solidan dio čvrsto-tekuće odvajanje kompostira. Kompostiranja proizvodi se uglavnom koriste kao organsko gnojivo za poljoprivrednu proizvodnju.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd