call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska Aluminijska SulfateThe glavna svrha

Aluminij sulfat (kemijske formule Al2 (SO4) 3, upišite 342.15), bijeli ortorompski kristalni prah, Gustoća 1,69 g/mL (25 ℃). U papirnoj industriji kao Smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, tretman voda kao i flokulant, ali i za pjenom gašenje, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge sirovog materijala i tako dalje. Ali također proizvodnja umjetnih dragulja i viši Amonijev stipsa.

Oko 50% od ukupne proizvodnje od Aluminij sulfat je prve velike koristi za papir, drugi po veličini korištenje u pitke vode, industrijske vode i industrijskih otpadnih voda veze flokulanata, Računovodstvo za oko 40% od ukupne proizvodnje od Aluminij sulfat. Kada Aluminij sulfat doda ovu vrstu vode, može proizvesti koloidne pahuljice od aluminijskih hidroksida koji mogu ni da apsorbira i istaložiti bakterija, koloida i druge suspendirane tvari, a može kontrolu boja i ukus vode za piće voda.

Prvo, fizičke prirode

Industrijski proizvodi su siva, pahuljast, zrnaste ili masivan, sa nisko željezo soli sa svijetlo zelena, a zbog jeftine Željezne soli se oksidira i površine žute boje. Grub proizvod je bijeli dobro finu kristalnu strukturu.

Lako topiv u vodi, Aluminij sulfat u čista sumporna kiselina može otapaju (ali suživot), u otopini sumporne kiseline i sumporne kiseline otopiti u vodi, Dakle topljivost Aluminij sulfat u sumporne kiseline je topljivost Aluminij sulfata u vodi.

Nema vode i octadecahydrate. Bezvodna je bezbojna, ortorompski kristal. Topive u vodi, a vodena otopina je kisela, malo topiv u etanolu. Topivost u vodi povećava s porastom temperature. Octadecyl hidrat (Al2 · (SO4) 3 · 18H2O) je Bezbojan monoklinski kristal. Topiv je u vodi netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela zbog hidrolize.

Drugo, kemijske prirode

Nije lako vrijeme i izgubiti kristalne vode, relativno stabilan, grijanje će biti Dehidrirana, visoke temperature će se izraziti glinice i sumpornih oksida. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpor dioksid i vodenu paru. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi Aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovni Aluminij sulfat. Netoksičan, prašina može stimulirati oči. U hydrolyzate je baza Sol i taloženjem Aluminij hidroksid. Lako kombinirati sa kalij, natrij, amonij soli u obliku stipsa, kao što su kalij Aluminij kalij kAl (SO4) 2 · 12H2O. kada se hidrat zagrijava, to nasilno se pojačava i postaje spužva, i kada se zagriju na crveno usijanje, rastavljena je u Sumporni trioksid i glinice.

Treće, glavna svrha

Koristi se kao učinkovita umreživača životinjskog ljepila i poboljšati viskoznost životinjskog ljepila. Također se koristi kao ureu kontakt kontakt, 20% vodena otopina brže stvrdnjavanje.

Papirne industrije kao Smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, tretman voda za flokulanata, ali i za pjenom gašenje, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge od sirovog materijala i tako dalje. Ali također proizvodnja umjetnih dragulja i viši Amonijev stipsa. Arsen sadržaj ne više od 5mg/kg proizvoda može poslužiti za flokulant tretman vode.

1. papirnoj industriji koristi kao sredstvo za promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

2. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time Uklanjaju iz vode, koristi se kao voda i otpadnih voda koagulanata;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. U kozmetici se koristi kao antiperspirant Kozmetika sirovina (steže);

4. vatra industrije, s sode bikarbone, pjeneći agenta sastoji od pjene protupožarnih agenta;

5. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

6. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili smrznuti cijeli jaje proteina ili jaje žumance);

7. se može koristiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i viši Amonijev stipsa, drugi aluminates;

8. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je uloga popravljajući i punjenje agenta.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
© Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd