call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska Aluminijska sulfat koristi u pitke vode za kontrolu boju i okus vode

Industrijska Aluminijska Sulfate(chemical formula Al2 (SO4) 3, upišite 342.15), bijeli ortorompski kristalni prah, Gustoća 1,69 g/mL (25 ℃). U papirnoj industriji kao Smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, tretman voda kao i flokulant, ali i za pjenom gašenje, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge sirovog materijala i tako dalje. Ali također proizvodnji umjetnog dragog kamenja i viši Amonijev stipsa.

Oko 50% od ukupne proizvodnje od Aluminij sulfat je prve velike koristi za papir, drugi po veličini korištenje u pitke vode, industrijske vode i industrijskih otpadnih voda veze flokulant, Računovodstvo za oko 40% od ukupne proizvodnje od Aluminij sulfat. Kada se Aluminij sulfat doda ovu vrstu vode, može proizvesti koloidne pahuljice od aluminijskih hidroksida koji mogu ni da apsorbira i istaložiti bakterija, koloida i druge suspendirane tvari. Možete kontrolirati boju i okus vode u obradu pitke vode.

Fizička svojstva

Izgled i karakter: bijelo kristal, slatko;

Topljivost: topiva u vodi netopljiv u etanolu i tako dalje.

Industrijski proizvodi su siva, pahuljast, zrnaste ili masivan, sa nisko željezo soli sa svijetlo zelena, a zbog jeftine Željezne soli se oksidira i površine žute boje. Grub proizvod je bijeli dobro finu kristalnu strukturu.

Lako topiv u vodi, Aluminij sulfat u čista sumporna kiselina može ne otopiti (ali suživot), u otopini sumporne kiseline i sumporne kiseline otopiti u vodi, Dakle topljivost Aluminij sulfat u sumporne kiseline je topljivost Aluminij sulfata u vode.

Kemijska svojstva

Nije lako vrijeme i izgubiti kristalne vode, relativno stabilan, grijanje će biti Dehidrirana, visoke temperature će se izraziti glinice i sumpornih oksida. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpor dioksid i vodenu paru. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi Aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovni Aluminij sulfat. Netoksičan, prašina može stimulirati oči.

Aluminijski sulfat kemijske strukture

Koristi se kao učinkovita umreživača životinjskog ljepila i poboljšati viskoznost životinjskog ljepila. Također se koristi kao ureu kontakt kontakt, 20% vodena otopina brže stvrdnjavanje.

Papirne industrije kao Smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, voda kao i flokulant, ali također za pjenom gašenje, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge sirovina i tako dalje. Ali također proizvodnji umjetnog dragog kamenja i viši Amonijev stipsa. Arsen sadržaj ne više od 5mg/kg proizvoda može poslužiti za flokulant tretman vode.

1. papirnoj industriji koristi kao sredstvo za promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

2. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time Uklanjaju iz vode, koristi se kao voda i otpadnih voda koagulanata;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. Koristi u kozmetici kao antiperspirant Kozmetika sirovina (steže);

4. vatra industrije, s sode bikarbone, pjeneći agenta sastoji od pjene protupožarnih agenta;

5. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

6. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili smrznuti cijeli jaje proteina ili jaje žumance);

7. se može koristiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i viši Amonijev stipsa, drugi aluminates;

8. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je uloga popravljajući i punjenje agenta.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd