call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska Aluminijska sulfat uloga i korištenje

Lako topiv u vodi, Aluminij sulfat u čista sumporna kiselina može ne otopiti (ali suživot), u otopini sumporne kiseline i sumporne kiseline otopiti u vodi, Dakle topljivost Aluminij sulfat u sumporne kiseline je topljivost Aluminij sulfata u vode.

Na sobnoj temperaturi oborina koja sadrži 18 molekula kristalne vode, 18 vode Aluminij sulfat, industrijska proizvodnja od 18 vode Aluminij sulfat. Sadrži bezvodni aluminijski sulfat 51,3%, čak i ako će 100 ℃ ne autoliza (topiv u vodi svoj vlastiti Kristal).

Nije lako vrijeme i izgubiti kristalne vode, relativno stabilan, grijanje će biti Dehidrirana, visoke temperature će se izraziti glinice i sumpornih oksida. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpor dioksid i vodenu paru. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi Aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovni Aluminij sulfat. Industrijski proizvodi su siva, pahuljast, zrnaste ili masivan, sa nisko željezo Sol i svjetlo zelene, a zbog jeftine Željezne soli oksidira ostavljajući površine žute. Grub proizvod je bijeli dobro finu kristalnu strukturu. Netoksičan, prašina može stimulirati oči.

Uloga i korištenje

Papirne industrije kao Smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, voda kao i flokulant, ali također za pjenom gašenje, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge sirovina i tako dalje. Ali također proizvodnji umjetnog dragog kamenja i viši Amonijev stipsa. Arsen sadržaj ne više od 5mg/kg proizvoda može poslužiti za flokulant tretman vode.

1. papirnoj industriji koristi kao sredstvo za promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

2. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time Uklanjaju iz vode, koristi se kao voda i otpadnih voda koagulanata;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. Koristi u kozmetici kao antiperspirant Kozmetika sirovina (steže);

4. vatra industrije, s sode bikarbone, pjeneći agenta sastoji od pjene protupožarnih agenta;

5. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

6. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili smrznuti cijeli jaje proteina ili jaje žumance);

7. se može koristiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i viši Amonijev stipsa, drugi aluminates;

8. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je uloga popravljajući i punjenje agenta.

Skladištenje i transport

Operacija Napomene: zatvorene operacije, lokalne ispušne. Operatori moraju biti uvježbani za strogo pridržavati operativne postupke. Preporučujemo da operator nositi samousisna filtar masku, kemijske zaštitne naočale, nosite toxics, i nosite gumene rukavice. Izbjegne prašina. Izbjegavajte kontakt sa oksidansa. Rukovanje svjetlo utovar i istovar, da bi se spriječilo oštećenje ambalaže. Opremljen opremom hitne liječenje curenja. Prazni spremnici mogu biti štetne rezidue.

Mjere predostrožnosti za čuvanje: Čuvati na svjež i ventiliranom skladištu. Od vatre, topline. Bi trebao biti pohranjeni odvojeno sa na oksidansa, Izbjegavajte Miješane prtljage. Skladišni prostor treba opremiti s odgovarajućim materijalom da sadrže izlijevanje.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd