call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijski Aluminij sulfat je jednostavno vrijeme i izgubiti kristalne vode

Industrijski Aluminij sulfat je jednostavno vrijeme i izgubiti kristalne vode, relativno stabilan, grijanje će izgubiti vodu, visoke temperature će se izraziti glinice i Sumporni oksidi. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpor dioksid i vodenu paru. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi Aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovne industrijske Aluminij sulfat. Netoksičan, prašina može stimulirati oči. U hydrolyzate je baza Sol i koloidni taloga hidroksida aluminija. Lako uz kalij, natrij, amonij soli u obliku stipsa, kao što su kalij Aluminij kalij kAl (SO4) 3 · 12H2O. Zagrijte hidrat, nasilno ekspanzije i postati spužvasti, grije na usijani, raspadanje sumpor trioksid i glinice.

Industrijska Aluminijska sulfat je lako se otapaju, otopina je kisela, korozivne. Boksit sadrži nečistoće ne treba previše, pogotovo Željezne soli ne može biti previsoka, inače će biti Smola guma, kemijski efekt boja utječe na boju papira. Oko 50% ukupne proizvodnje od industrijskih aluminijskih sulfat je prve velike koristi za papir.

Industrijski Aluminij sulfat zatvorene operacije, lokalne ispušne. Operatori moraju biti uvježbani za strogo pridržavati operativne postupke. Preporučujemo da operator nositi samousisna filtar masku, kemijske zaštitne naočale, nosite toxics, i nosite gumene rukavice. Izbjegne prašina. Izbjegavajte kontakt sa oksidansa. Rukovanje svjetlo utovar i istovar, da bi se spriječilo oštećenje ambalaže. Opremljen opremom hitne liječenje curenja. Prazni spremnici mogu biti štetne rezidue.

Industrijska Aluminijska sulfat se obično koristi kao i flokulant za pročišćavanje pitke vode i oprema za obradu otpadnih voda, ali i za industriju papira. Industrijski Aluminij sulfat je također vrlo učinkovit molluscicide, možete ubiti španjolski puževi. Industrijski Aluminij sulfat se koristi za pročišćavanje vode i služi kao medij u tekstilni tisak i bojenje. Pročišćavanja vode, to olakšava nečistoća kondenzata, ubrzati i filtrirati.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd