call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska Aluminijska sulfat je široko korištenih industrijskih Reagensa

Industrijska aluminijska sulfat je široko korištenih industrijskih reagens, obično zbunjena sa stipsa. Stipsa je dvostruko Sol industrijske Aluminij sulfata i kalij sulfat, dok je industrijski Aluminij sulfat jednu solju. Složene soli, također poznat kao teška sol, sastavljen od dva ili više jednu sol, u rješenje ionizacije jednog iona soli.

Industrijska aluminijska sulfat se obično koristi kao i flokulant za pročišćavanje pitke vode i oprema za obradu otpadnih voda, ali i za industriju papira.

U prirodnim uvjetima, industrijski Aluminij sulfat je jedva prisutan u obliku bezvodni Sol. Stvorit će niz hidratizira, koje šesnaest vode industrijskih Aluminij sulfat je najčešće.

Industrijski Aluminij sulfat je također vrlo učinkovit molluscicide, možete ubiti španjolski puževi (španjolski cjeline).

Industrijski Aluminij sulfat se koristi za pročišćavanje vode i služi kao medij u tekstilni tisak i bojenje. Pročišćavanja vode, to olakšava nečistoća kondenzata, ubrzati i filtrirati.

Kada se rastopio u veliku količinu Neutralne ili blago alkalne vode, proizvoditi koloidni taloži Aluminij hidroksid, Al (OH) 3. U tisak i bojenje tkanine, aluminijski hidroksid koloidna čini pigment više lakši priljubljen navedenih biljnih vlakana.

Industrijski Aluminij sulfat također se koristi za podešavanje pH tla jer ga hidrolizira Aluminij hidroksid a proizvode male količine otopine razrijeđenom sumpornom kiselinom.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd