call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska Aluminijska sulfat može biti razlog za uklanjanje otpadnih voda

Uloga od industrijskih aluminijskih sulfat mnogo, to može biti pored fosfora, Xiao Bian svima predstaviti razloge.

Industrijska Aluminijska sulfata u otpadnim vodama se može koristiti za uklanjanje fosfora, koji je zbog svoje kisele, i kisele agenata s PH vrijednosti otpadne vode i dalje hidroliza. Kataliziraju grupa je formirana ustrojiti i polinuklearnih kataliziraju kompleks koji reagira s orthophosphate u vodu za proizvodnju fosfata taloga postići efekt uklanjanja fosfora.

Fosfora u otpadne vode mogu se podijeliti u tri vrste orthophosphate, djelomično fosfora i organski fosfor. Pozitivan fosfor lako reagirao s limunom, industrijski Aluminij sulfat i sl. za izradu fosfatni ganit. Stoga, kada kemijski fosfora iz otpadnih voda uklonjen, to je zapravo se ne uklanja samo u vodi. Dok djelomično fosfora i organski fosfor nije lako odvojiti s vodom, ne s Koagulant reakciju proizvesti taloga. U tom smislu, u kanalizacija, korištenje biokemijski put kroz mikrobne adsorpcija, Degradacija, konverzija će biti djelomično fosfor, organski fosfor se pretvara u orthophosphate da bi se postigao cilj uklanjanja fosfora.

Za fosfor zagađenja u otpadnim vodama, koristit ćemo industrijske Aluminij sulfat provesti uklanjanje fosfora, kako bi se postigli bolji rezultati liječenja i spremiti troškove obrade.

Industrijska Aluminijska sulfat u određene temperature, kako bi se igrati svoju maksimalnu korist, sljedeće za sve to govoriti o:

Utvrđeno da kada je temperatura ispod 5 ° C, hidroliza stopa PAC je spor i njegova molekularna struktura se mijenja iz aktivnog stanja stacionarni ili Neaktivno stanje. Kada je temperatura 5-20 ℃, struktura od industrijskih aluminijskih sulfat je najstabilnija molekula, pogotovo na oko 20 ℃ temperatura vode, možete napraviti PAC brze hidrolize i temperatura na-5 ℃, molekularna struktura sa trom zaustaviti aktivnost u stupanj hidrolize usporio i brzina reakcije polutanata u vodi je također sporo, teško obrazac stipsa je. Osim toga, temperatura vode je prenizak će povećati viskoznost vode, flokulaciju reakcija je spora, sedimentacija efekt je oslabio floc teže se sudaraju s jedni druge, kohezija, stipsa čestice dobro.

U hladnim zimskim na sjeveru, možete izabrati da se pridruže ljekarne oko 10 ujutro ili oko 3 popodne. Kada je temperatura previsoka, PAC hidroliza brzinu, a brzina reakcije polutanata za vode je prebrzo, formiranje flokule manji, Jake hidratacije, mulja vlažnosti povećana, troškovi liječenja mulja. Industrijski Aluminij sulfat također može u visoka temperatura inaktivacije, ne može igrati svoju ulogu u polimer flokulaciju. Stoga, kada se koriste industrijski Aluminij sulfat, temperatura vode može kontrolirati iznad 5 ℃, po mogućnosti u 20 ℃ -50 ℃, odnosno pod normalnu temperaturu, viša temperatura, intenzivniji je Brownovo Gibanje, brže brzina reakcije.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
© Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd