call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Bojenje otpadak vode tretman otpadne vode žuti uzroci

Bojenje i tiskanje industrija otpadak otpadnih voda, ako kanalizacije nakon biokemijske tretman, korištenje Željezni sulfat i tekući kaustična soda, zašto je liječenje vodom nakon boja blijedo žuta? Kao što je ovaj fenomen je općenito iz kojih razloga, što metodu treba koristiti za nositi s time? Sljedeće analize s tobom na tiskanje i bojenje obrade vode otpadak nakon žute razlog.

Liječenje bojenje otpadne vode do Željezni sulfat

Ispis i bojenje otpadne vode je uobičajena u sadržaju organske tvari, boja dubina, ALKALNA i tako dalje. Ako tretiran je Željezni sulfat i tekući alkalijsko stići će žuta dvije su mogućnosti, jedna tiska i bojenje otpadne vode se ne talože se u neke od anorganskih metalnih iona, drugi je boja od organske tvari; Uklanjanja anorganskih iona metala može poslužiti za prilagoditi lužine, otpadak obradu vode dodavanjem natrij sulfid i tako dalje do prenagliti anorganskim metalnim ionima. Ako organska tvar prisutna u tisak i bojenje otpadne vode čini se pojaviti blijedo žute boje, to je potrebno uzeti u obzir naprednih oksidacijskih ili adsorpcija.

Za izvornu boju otpadnih voda je žuti, Željezni željezom nakon boje blijede, a zatim razlozi za pojavu žute svibanj isto tako biti vrsta anti-boja fenomen, a korištenje i neke reaktivnih bojila vezane uz tebe boja Uklanjaju , a zatim i originalni otpada voda slična boja, tako da većinu za bojenje i tiskanje proces obrade vode otpadak biti biokemijski tretman.

Nedavno kontakt s na bojenje postrojenja otpadnih voda obezbojenjeotopine, korištenje obojenih, natrijev hidroksid i Poli Aluminij klorida, nakon tretmana dio crveno ili se ne može ukloniti, otpadak vode liječenje PH vrijednost 8, zašto dio crveno se ne može ukloniti , da li uzeti u obzir zamjena drugim lijekovima? Ovdje smo napravili analizu na temelju problem.

Željezni sulfat doziranje metoda i PH vrijednost

Korištenje Željezni sulfat na crveno, zelena otpadak obrade vode djelovat će još gore, ali sve dok odgovarajuće reakcije uvjetima također može biti općenito smanjena za emisijski standardi boje. U ovom slučaju, na sljedeće preporuke:

1, natrijev hidroksid prednje, leđa i obojenih, plus dodani nakon PH ostao u 9 ili tako. Nakon dodavanja naoh, pH može doći do više od 12, pod Jake lužine uvjetima može uništiti neke molekularne strukture obojene skupine, teško da se bave obojene skupine u lako da se bave obojene skupine. I onda na početku reakcije s obojenih metala PH će biti 11 ili tako, obojenih metala u PH vrijednost od 11 ili više obezbojenjeotopine učinak će biti bolji od pH 8 ili tako, tretman voda otpadak pogotovo dio teško izaći na kraj s obojene skupine .

2, natrijev hidroksid u vapno, istovremeno smanjujući troškove lijekova također ima učinak poboljšanja učinak liječenja.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd