call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Uobičajene metode obrade organskih otpadnih

Uobičajene metode obrade organskih otpadnih

Glavne metode za suočavanje s visokom koncentracijom vatrostalne organske otpadne vode su kemijske oksidacije, ekstrakcija, adsorpcija, spaljivanje, katalitičke oksidacije, biokemijske metode, koja je najviše zrele tehnologije je najzreliji biokemijskih metoda, biokemijskih metoda zbog jednostavne opreme, sposobnost, niske operativne troškove, najviše naširoko koristi u otpadnih voda.

U otpadne vode tretman projekta, većina tradicionalnih biokemijski procesi, kao što su A / O metodu, A2 / O metodi ili poboljšanje procesa. U otpadnim vodama biokemijski proces aktiviranog mulja je najčešće upotrebljavane metode organske otpadne vode biološki tretman. Aktivni mulj specifična aktivna površina, visoke aktivnosti, dobar prijenos mase, je najučinkovitiji umjetni biološki tretman.

Organskih otpadnih voda-Fizikalnih zakona:

Izbor metode liječenja otpadne vode zavisi od prirode, sastava, statusu i vode zahtjeve kvalitete onečišćujućih tvari u otpadnim vodama. Metode liječenja opće otpadne vode mogu se podijeliti u fizičke, kemijske i biološke zakon tri kategorije.

Korištenje fizičke akcije da se bave, odvajanje i oporavak onečišćujućih tvari u otpadnim vodama. Kao što su korištenje oborina metode za uklanjanje suspendiranih tvari u vodi u odnosu na gustoću više od 1 u isto vrijeme oporavka od tih čestica; plutanje (ili plovak) možete ukloniti emulzija ulje kapljica ili relativna Gustoća gotovo 1 suspenzije; Čestice; isparavanje metodu za koncentraciju neizbrisivu sirovina i materijala u otpadne vode.

Organskih otpadnih voda-kemijske metode:

Korištenje kemijske reakcije ili fizičke i kemijske reakcije to Obnova topljive otpada ili koloidne tvari, na primjer, neutralizacija metoda za neutralizaciju kiselih ili alkalnih otpadnih voda; ekstrakcija topljivih otpada u dvije faze s različitim topljivosti u "distribuciju", oporavak od fenoli, teški metali i tako dalje; redoks način koristi za uklanjanje otpadne vode u na reduktivnih ili oksidirajuće tvari, ubiti prirodne patogena u tijelu vode.

Organskih otpadnih voda-biološki metoda:

Liječenje organske materije u otpadne vode biokemijskim djelovanjem mikroorganizama. Primjerice, biološka filtracija i aktivni mulj procesu koriste se nositi sa domaćim kanalizacije ili organska proizvodnja otpadnih voda, organski bitno konverzija u anorganske soli i pročišćena.

Otpadnih voda je složeni projekt, izbor metode liječenja, mora se temeljiti na kvalitetu vode i količina otpadne vode, emisije na korištenje vode ili vode uzeti u obzir korištenje. Ali isto tako uzeti u obzir procesa obrade otpadnih voda od mulja, korištenje ostataka i sekundarnog onečišćenja probleme, kao i oporavak flokulanata. To je često teško koristiti metodu možete postići efekt dobrog upravljanja. Kakva vrsta otpadne vode se koristi za liječenje, prije svega, zasniva se na kvalitetu vode i voda otpadnim vodama, vode potražnje kada voda je prazna, ekonomsku vrijednost otpada oporavak, karakteristike metode liječenja, a zatim kroz th e istrage i studije, gubitak vode iscjedak mete, regionalne uvjete i tehničku izvedivost.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd