call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Prevlaka na Titan dioksid u Keramičkoj industriji treba imati veći prostor aplikacije

Izrada osam elemenata keramike je jako poznat. K2O, Na2O, CaO, MgO, $literal, SiO2 i $literal, TiO2. Prvih šest elemenata za našu upotrebu, prema različitim zahtjevima, formulacija različitih formulacija. Zatim dvije stavke kao Bojanje elemenata, u mnogim slučajevima, ne želimo vidjeti u sirovine. Željezo elementa nepotrebno je reći, mi ćemo čak i u procesu proizvodnje za postavljanje proces uklanjanja željeza oslabiti njezin utjecaj Bojanje. Titan element u osnovne sirovine, teško uklonjiv, u mnogim slučajevima, ljude u sirovina od titana bespomoćna je. Dakle, možemo razumjeti, u stvari, Titan je ne koliko mi mislimo, nema koristi.

Postoje tri tipa Titan dioksida, Naime ploča Titan rude, anatase i rutil. Iako u keramičke proizvodnje znanja, mislimo da je Bojanje elementa, u stvari, u prirodi, Titan dioksid je prirodni izlaz najviše bijele mineralne. Ime Titan dioksid pokazuje svoje karakteristične je bijela. I razlog zašto Titan dioksid keramičke proizvodnje smatra se Bojanje elementa, nepovoljan za proizvodnju, uglavnom zbog Titan dioksid nakon 800 ℃, pojavu kristalni transformacije, postati kristalno bojom kako slijedi Bojanje. Naše keramičke proizvodnje, temperatura je često kao visok kao 1000 ℃, stoga, u mnogim Industrijama performanse odličan Titan dioksida u keramičkoj industriji je postao negativan faktor.

U posljednjih nekoliko godina procesa keramičke proizvodnje, na početku vremena, keramičke sirovine za željezo i Titan elementi su u osnovi poduzeti mjere opreza kako bi se spriječilo Bojanje. Ali polako je počeo da se pojave neke promjene, pojedinačne keramičke kompanije da neke proizvode za proizvodnju sirovine potrebne za početak to olabaviti željeza i Titanija u standardu biljka. kao što su feldspatski u sadržaj željeza od 0,15% pojačanje do 0,2 ~ 0,4%, i sadržaj titana sa 0,1% unutar uvećanje za 0,2 ~ 0,3% unutar. Glavna razmatranja je to željezo i Titan može reagirati, proizvodnju boja spojeva koji odgovaraju neke proizvode.

Osim toga, autor smatra da u keramičkoj industriji, Titan dioksid trebaju imati veću primjenu prostora, tako da ljudi preuzimaju inicijativu koristiti Titan umjesto titana. Ovo je proizvod titanijevog dioksida proizvodi odgovaraju samočišćenja proizvoda. Kao što ime sugerira, kroz razuman postupak, keramičke proizvode na površini od izrade sloja titanijevog dioksida filma, keramički proizvodi mogu proizvesti samočišćenje učinkom, vrlo pogodna za vanjske zidove i kupaonica keramičke proizvode.

Samočišćenje princip leži na nano razini anatase Titan dioksid, ulogu u ulozi sunca, molekule vode može se izraziti na atoma vodika i atoma kisika, dok postojanje nezavisne kisika atom ima snažnu sposobnost oksidirati u površine proizvoda za uklanjanje mrlja prljavštine. Slično upoznati praška, prašak za pranje rublja uz ulogu mrlje upravo sadržan u NaClO u vodi razlaæe na NaCl i o atoma i atoma kisika mogu ukloniti mrlje. Sposobnost oksidacije, proces pranja više od 10 minuta nakon završetka osobe ruke će biti bjelkaste.

Budući da čisti proizvod koristi u stakleni proizvodi vrlo rano. Japan u 2000 godina ili tako na nekim mjestima na suđenju srodnih proizvoda, komentar je dobar. Proizvodnom procesu, uglavnom u kasnim proizvodnja staklenih proizvoda u proizvodna linija 600 ℃ ispod regija, ugradnja Sol prskanje procesne opreme. Je Nanometar razreda titanium dioksid Sol se poprska stakla proizvod, Sol je otopljen na visokoj temperaturi i bijeli film Titania raspršuje se na staklo. Također ima mnogo takvih studija u Kini, 5 ~ 50nm razreda Titan dioksid filmski sloj je proizvedena od strane Shenzhen sveučilišta i Zhejiang University u 450 ~ 550℃, koja ima izuzetan efekt. Priprema Sol u razumnom dopiranje, kao što su SiO2 doping i rijetkih iona drogiran, učinak je bolji.

U sadašnjost, keramički proizvodi zauzimaju veliki ukras tržište. Od ranih opskrbe keramički proizvodi za sada se oslanjaju na kvalitetu i površini estetski efekt impresionirati potrošače, vjeruju u budućnosti, uz specifične funkcionalne posljedice keramike će zauzimati na tržištu. i tehnologije premazom Titan dioksid, vredi naša očekivanja.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd