call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Primjena Ugljenja Adsorbens u industrijski otpadak obrade vode

Primjena adsorbensa u industrijski otpadak Pročišćavanju aktivnim ugljenom

Aktivni ugljen je porozni karbonske materijal sa dobro razvijenim micropore struktura i ogroman specifična aktivna površina. Sastoji se od brojnih tvari na bazi ugljika apsorpcijskih kapaciteta može ni da apsorbira mnogo kemikalija na njihove površine. Pa kako to uspješno primijeniti u industrijski otpadak Pročišćavanju?

1. opće prirode

Izgled aktivnim ugljenom je tamno crna sa dobro adsorpcija svojstvima, stabilne kemijske svojstva, može izdržati Jake kiseline i lužine, uranjanja u vodu, visoke temperature, gustoće od vode, porozne hidrofobne upija.

2. akcija mehanizam

Tijekom proizvodnja ugljenja, hlapljive organske tvari uklonjene i nastaju praznine između rešetke i pore od mnogo različitih oblika i veličina. Obično je $number ukupno zrna volumena pora aktivnog ugljena čestica. Ovi slojni oblici su raznolika, otvor distribucija je vrlo širok i ukupne stambene površine dobro porni zid je općenito do 500 ~ 1700 kvadratnih metara/g. Zato adsorpcijski kapacitet aktivnim ugljenom je jak, glavni razlog za veliki adsorpcijski kapacitet. Otpadak otpadnih voda u procesu adsorpcije, to je micropore struktura koja određuje sposobnost adsorpcije. Gotovo sve površine sastoji od mikro pore. Na grubo i prijelaz rupa odnosno igraju ulogu, naravno. i dobro adsorpcija kanala, i njihovu egzistenciju i distribucije utječu na stopu adsorpcija i desorpcija u određenoj mjeri. Osim toga, svojstva adsorpciju aktivnim ugljenom utječu površinska kemijska svojstva aktivnim ugljenom.

3. Primjena aktivnim ugljenom

Aktivnim ugljenom adsorpcijskog procesa je prvi izbor za uklanjanje organskih u vodi. Velike površine, boju, miris, okus i ostali organski spojevi imaju dobar uklanjanje stope. Pročišćavanje voda otpadak aktivni ugljen u prahu je posebno učinkovit u uklanjanju niske molekularne težine alge ćelija lučenje iz vode.

Primjena 3.1 aktivni ugljen u obradu pitke vode

Brzi biofiltar s granuliranim aktivnim ugljenom kao filter materijal se obično koristi kao druga faza filtracije, a Sastavnica u vodu je ukloniti aktivnost bakterija raste na površini granulirani aktivni ugljen. Korištenje biofiltar za uklanjanje vode u Sastavnici ima sljedeće prednosti:

(1) smanjiti bakterije u vodoopskrbni sustav rasti hranjive tvari potrebne za učinkovito kontrolirati razmnožavanje bakterija;

(2) smanjiti količinu organske tvari u reakciji sa sredstvom za dezinfekciju, a onda smanjiti količinu dezinficijensa potrebne za obradu pitke vode i stabilizirati sadržaj rezidualni dezinficijens u tvornici vode;

(3) tako da uklonite neke nusproizvode sredstava za dezinfekciju organski prekursora, otpadak Pročišćavanju vode biljka dezinfekcijskih nusprodukata sadržaj vode;

(4) transformacije organske tvari u anorganske krajnje proizvode;

(5) starenje od ostatka biofilm je lakše liječiti nego kemijsko taloženje mulja, (6) troškovi biološki tretman je niži nego kod aktivnog ugljika metoda adsorpcije.

Deodorization efekt od 3.2 aktivni ugljen u procesu obrade vode otpadak

Stupcu adsorpciju aktivnim ugljenom uklonit ćete mnogo mirisnih tvari. kao što je acetaldehid, indol i drugih mirisa komponente Uklanjaju fizičke adsorpcije, $literal i merkaptana su Površinski aktivnim ugljenom reakcije oksidacije daljnje adsorpcija i uklanjanja.

Obezbojenjeotopine sposobnost 3,3 aktivnim ugljenom u bojenje otpadak obrade vode

Korištenje ugljenja adsorpcijskog procesa složenih boja proizvodnju otpadne vode, ima dobar učinak, nakon koagulacije taloženje, bakalar uklanjanje stopu od oko 83%, obezbojenjeotopine stope od 99,3% za naknadne adsorpcija stvoriti u dobrom stanju. Svojstva adsorpciju aktivnim ugljenom može obnoviti alkalijsko elution i oksidacija Fenton reagensa. Nakon regenerate ugljenja adsorpcija, otpadak vodi tretman CODCR uklanjanje stopa mogu doprijeti do 77%, obezbojenjeotopine stopa može doći do više od 97%.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd