call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Tri Major metode obrade otpadnih

Tri glavne metode obrade otpadnih

Fizička

Za otpadne vode metodu liječenja, koja je razdvojena fizičku aktivnost i reciklirati otpadnih voda koja sadrži stanje obustavljenog onečišćujuće tvari (uključujući film ulja i ulje perle), može se podijeliti na gravitacija odvajanje, metoda centrifugalni odvajanje i sito filtera presretanje metoda. Metoda liječenja temelji se na principu razmjene topline također pripada fizički tretman metoda.

Kemijski

Kemijsku reakciju i prijenos mase Odvojite i uklonite otopljenih, koloidni država onečišćujućih tvari u otpadnim vodama ili pretvoriti u bezopasne tvari u otpadnim vodama metoda liječenja. U kemijski tretman, tretman jedinica na temelju kemijske reakcije dodavanja lijek je: koagulacija, neutralizacija i redoks i liječenje jedinice na temelju prijenos mase je: izvlačenje, guljenje, puše, adsorpcija, demineralizacija, electrodialysis i obrnute osmoze. Potonje dvije procesorskih jedinica nazivaju membranu odjeljivanje tehnologija. Proces jedinica koristeći prijenos mase ima kemijske i srodne fizičke funkcije, tako da može biti odvojen od kemijske obrade i postati druga vrsta metoda liječenja zove Fizikalno metoda.

Biološki

Metaboličkim djelovanjem mikroorganizama, organskih zagađivala u otpadnim vodama, kao što su rješenje, koloidna i mikro suspenzija, pretvaraju u metoda liječenja stabilan i bezopasne otpadne vode. Prema različitim mikroorganizmima, metoda biološke obrade mogu se podijeliti u dvije vrste: aerobne biološke obrade i anaerobne biološke obrade. Biološki tretman otpadnih voda je naširoko koristi u aerobna biološka obrada metodom, prema metodi tradicionalne aerobne biološke obrade je podijeliti na aktivirani mulj i biofilm metoda. Aktivni mulj metoda sama je procesorska jedinica, ima različite operativne metode. Tretman opreme pripadaju Biofilm metoda ima biološki filter, biološki gramofon, biološke oksidacije kontakata tenk i biološki fluidni. Biološke oksidacije ribnjak se također naziva prirodni biološki tretman metoda. Anaerobni biološki tretman metoda, također poznat kao biološki učašenje postupak, uglavnom se koristi za liječenje visoke koncentracije organskih otpadnih voda i mulja. Obrada opreme koja se koristi je uglavnom probavni bazen.

Proces biološke oksidacije kontakt se koristi za obradu otpadnih voda, to jest, bio kontakt oksidacijskih tehnologija kojom se popunjava punjenja u spremnik za biološki reakciju i sve punila pune kisikom kanalizacije i protok kroz na punilo pri određenim brzinama. Ispunjen biofilm, kanalizacija i biofilm Opsežan kontakt, u biofilm na ulogu mikrobni metabolizam, Uklanjaju otpadne vode organskim zagađivalima, pročišćavanje otpadnih voda. Konačno, liječenje Ispuštamo u domaćem vodova i biološke oksidacije kontakata sustav za pročišćavanje otpadnih voda pomiješana nakon tretmana klorom Dezinfekcija standardni iscjedak. Biološke oksidacije kontakata metoda je biofilm proces između mulja i biofiltar, kojeg karakteriziraju postavka punila u bazenu, aeracije na dnu ribnjaka je puna kisika i otpadnih voda u bazenu jeu teče stanju bi se puni kontakt kanalizacije s punilo u kanalizaciju, kako bi se izbjeglo oštećenja kontakta između kanalizacije i punila u spremnik za biološki kontakt oksidacije.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd