call us on: +86-533-4200240  E-mail: admin@winwinchemicals.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: admin@winwinchemicals.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Tretman otpadnih voda generalno možemo podijeliti na tri razreda

Ovisno o stupnju tretman, tretman otpadnih voda generalno mogu se podijeliti u tri razreda.

Zadatak nivo u obradi je za uklanjanje čvrstih onečišćenja iz otpadnih voda koje se ukidaju. U tu svrhu koristiti više fizičkog liječenja. Općenito nakon prvog reda liječenje, uklanjanje suspendiranih krutih tijela iznosi $number, i uklanjanje stopa biokemijske potrošnje kisika (BPK) je samo o $number i stupanj Pročišćavanja otpadnih voda nije visoka.

Dvije razine obrade zadataka se značajno ukloniti organske onečišćujuće tvari u otpadnoj vodi, uzimajući kao primjer, uglavnom kroz dvije faze tretman bpk, otpadne vode bpk može biti uklonjen $number, kao što su urbana kanalizacija nakon sadržaj vode bpk može biti manje od 30 mg/L. Većinu procesorskih jedinica aerobne biološke obrade može zadovoljiti ovaj uvjet.

Zadatak tri razine obrade je daljnje uklanjanje onečišćenja koje nisu uklonjene postupkom drugom nivou, uključujući organics, fosfor, dušik i topljivih anorganski spojevi koji su bili Degradirani pomoću mikroorganizama.

Treći nivo obrade je sinonim za napredne obrade, ali te dvije stvari nisu identične. Treći nivo obrade obrađuje dvije, kako bi ukloniti određenu polutanata, kao što su fosfor i dušik, iz otpadne vode i dodati jednu ili više procesorskih jedinica; napredni tretman često koristi za otpadne vode oporavak, ponovna svrhe, nakon dvije razine liječenja dodatna obrada jedinica ili sustavima. Tri nivoa obrade je skupo i management je složen, ali možete izraditi pun iskoristiti od vodnih resursa. Nekoliko zemalja su izgradili tri nivoa kanalizacije za pročišćavanje.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:admin@winwinchemicals.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd